Rijopleiding in stappen

Wij geven les volgens de door het CBR ontwikkelde lesmethode: Rijopleiding in Stappen (RIS). Deze rijopleiding duurt niet langer dan een traditionele rijopleiding, maar je krijgt wel meer bagage mee. Ook ligt het slagingspercentage aanzienlijk hoger. 


Hoe werkt de Rijopleiding in Stappen?

De RIS werkt met een stappenplan. Als je een stap goed beheerst, ga je verder met de volgende stap. Op je leerlingkaart kun je je voortgang volgen. Je weet dus altijd precies waar je staat. Bereid je rijles thuis alvast voor met behulp van het handige praktijkboek. Dat levert je tijdwinst op tijdens je rijlessen.


Opbouw van de rijopleiding

De opleiding is verdeeld over vier modules. Iedere module sluit je af met een toets. Na afronding van de eerste module nemen wij je deze toets af. De tweede en derde toets leg je af bij het CRB. Zo maak je alvast kennis met de gang van zaken bij het CBR. De examinator geeft je bovendien tips ter verbetering. In de derde toets, de tussentijdse toets (TTT), kun je vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen van het praktijkexamen. De vierde en laatste toets is het praktijkexamen.

De voordelen van RIS

  • Fors hoger slagingspercentage
  • Hoge kwaliteit van de rijlessen
  • Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer
  • Inzicht in je vorderingen 

Lees meer in de folder of op www.cbr.nl.

Rijopleiding in stappen - Mels Bos autorijschool

Beginnen met autorijlessen?

Schrijf je nu in bij Autorijschool Bos en begin snel met autorijden!


Bekijk onze tarieven en cursussen


Aanmelden rijlessen

Meld je nu aan voor autorijlessen bij Autorijschool Mels Bos.


Aanmelden >
Volg Autorijschool Mels Bos Facebook Volg ons ook op Facebook!