Het Experiment - Betalen met Bitcoin (BTC)

“Het Experiment“ is een nieuw rijlespakket met veel voordelen voor de cursisten waarbij er betaalt wordt in Bitcoin. De voordelen van dit rijlespakket zijn onder andere: 

    1. Geen lesuren! We gaan door totdat jij er klaar voor bent om af te rijden.

    2. Hierdoor een hogere slagingskans!

    3. Geen extra kosten! Je betaalt eenmalig een bedrag. 

    4. Een tweede rijexamen inbegrepen


En dat, voor slechts € 2850,- in Bitcoin!


Hoe werkt Het Experiment

“Het Experiment“ is gericht op een hoge slagingskans voor onze cursisten. In tegenstelling tot andere rijlespakketten, heeft “Het Experiment“ geen aantal lesuren. We gaan net zolang door tot jij klaar bent om af te rijden. Hierdoor hoef jij geen rekening te houden met het aantal uren dat je nog in je pakket hebt en vergroten wij de kans op slagen voor je rijexamen! 


Zak je toch voor je examen? Geen probleem. Doordat wij vertrouwen hebben in “Het Experiment” krijg je een eventueel tweede examen van ons cadeau. 


Doe je mee aan “Het Experiment“, dan kun je zonder stress je rijbewijs halen. Je haalt nu je rijbewijs voor één vaste prijs. 


Voorwaarden om deel te nemen: 

1. Er wordt betaald in Bitcoin (BTC). De prijs van “Het Experiment“ bedraagt € 2850,-.

Op deze pagina vind je een Bitcoin converter die gekoppeld is aan de actuele koers. Op elke refresh van de pagina wordt de laatste koers opgehaald. Hoeveel Bitcoin dit precies is, kun je vinden door 2850 euro om te zetten in Bitcoin. 

2. “Het Experiment“ is geschikt voor mensen die onder normale omstandigheden ook hun rijbewijs zouden mogen halen. Daarom doen we een intake (dat is de 1e rijles). Als we bij gewone rijlessen na deze intake zouden zeggen: “nee, je bent niet geschikt om te leren autorijden”, dan zeggen we dat nu ook.

3. Ná het 2e examen is dit pakket afgelopen. Dan mag je kiezen of je de volgende

lessen+herexamen contant, via de bank of in Bitcoin betaalt. Echter als tegemoetkoming, omdat je aan het experiment meegedaan hebt, mag je je 3e examen verzekeren voor €100 in euro of in BTC. Normale prijs voor her examen is €277,75. Die verzekering moet je wel afsluiten vóór het 2e examen.

4. Mocht je in 1x slagen in relatief weinig lessen, dan krijg je geen geld terug. Dit werkt andersom vanzelfsprekend ook. Heb jij veel lessen nodig, dan betaal je niks extra.


Om te kunnen controleren of dit experiment een succes wordt, houden we op deze pagina de slagingspercentages bij van degene die er aan meedoen.

Het Experiment - Bitcoin (BTC)

Betalen met bitcoin (BTC) is vanaf nu dus ook mogelijk bij Autorijschool Mels Bos. Hiermee zijn we helemaal klaar voor de toekomst. Door de actuele koers te gebruiken zorgen we ervoor dat je nooit teveel betaald. Benieuwd hoeveel Bitcoin je moet betalen voor “Het Experiment"? Gebruik de calculator en zie direct wat jouw pakket kost in BTC. 


Wat is Bitcoin?

Bitcoin is een cryptovaluta. In tegenstelling tot andere valuta (zoals bijvoorbeeld de Euro), bestaat deze valuta alléén digitaal en is er dus geen fysiek geld in de vorm van briefjes of munten. 


Bitcoin maakt het mogelijk om razendsnel real-time betalingen te doen. Een transactie in BTC wordt direct verwerkt, terwijl een banktransactie enige vertraging heeft. 

Met bitcoin betalen

  • Bereken de huidige koers
  • Betaal met bitcoin (naar wallet)


Hoe betaal ik met Bitcoin?

  • Ik wil Bitcoins kopen. Wat is een bitcoinadres en hoe kom ik eraan? Lees het hier
  • Informatie over Bitcoin Wallets: Lees het hier
Betalen in Bitcoin (BTC)

Bitcoin koers

Bereken direct hoeveel BTC "Het Experiment" kost door de Bitcoin converter te gebruiken. De Bitcoin converter haalt automatisch de laatste koers op via Binance (een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen platformen ter wereld). 


Het bedrag van "Het Experiment" in Euro's is € 2850,-

Bitcoin converter
Actuele bitcoin waarde
Aantal euro
Aantal Bitcoin

Beginnen met autorijlessen?

Schrijf je nu in bij Autorijschool Bos en begin snel met autorijden!


Bekijk onze tarieven en cursussen