Online theorie-examen oefenen

Wil jij in een keer slagen voor jouw bromfiets of auto theorie-examen? Dan is het belangrijk dat je goed voorbereid het CBR theorie-examen in gaat. Met het 3D Leren & Oefenen Theoriepakket zorg jij dat je helemaal klaar bent voor het theorie-examen.

Het online 3D Leren & Oefenen Theoriepakket

Dit online pakket bestaat uit een digitale leeromgeving waar jij 4 maanden lang kunt leren en oefenen voor slechts € 49,95. Door middel van 3D animaties en een stem, worden verkeerssituaties en regels uitgelegd. Op deze manier krijg je een visueel beeld met uitleg, waardoor de regels goed in het geheugen blijven hangen (ook ideaal voor het leren van verkeersborden!).

De oefenexamens en toetsen worden gepresenteerd volgens de nieuwste CBR-regels. Zo ben jij optimaal voorbereid op het theorie-examen.

Eisen auto theorie-examen

Het auto theorie-examen bestaat uit 30 wet- en regel kennisvragen, aangevuld met 10 inzichtvragen, waarvan er 35 goed beantwoord moeten worden. Verder volgen er 25 gevaarherkenning vragen, hiervan moeten er 13 goed beantwoord worden.


Het 3D Leren & Oefenen Theoriepakket leert jou, naast de theorie, ook omgaan met de tijdsdruk. Zo kun jij snel de juiste antwoorden geven op de gestelde vragen.

Eisen bromfiets theorie-examen

Het bromfiets theorie-examen bestaat uit 50 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht. Hiervan dien je minimaal 44 vragen goed te beantwoorden. Je bromfiets theorie is anderhalf jaar geldig. Zorg dus dat je je praktijkexamen op tijd inplant.

Aanmelden voor het 3D Leren & Oefenen Theoriepakket?

Aanmelden voor de online leeromgeving gaat gemakkelijk en snel door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar de Online Theorie Leeromgeving.

2. Klik op “Producten” → “Meer Info” → “Aanmelden & kopen”.

3. Vul hier je gegevens in en bevestig deze.

4. Na het bevestigen ontvang je een e-mail.

5. Betaal gemakkelijk via IDEAL

6. Jouw bestelling is afgerond → Tijd om te oefenen!

Het online theoriepakket is 4 maanden geldig.

Vragen of een ééndaagse theoriecursus?

Heb je vragen of wil je naar aanleiding van de online cursus een ééndaagse theoriecursus bij ons volgen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Geboortedatum *
Eventuele vragen
Verzenden

Rijlessen al vanaf 16,5 jaar!

Ben jij 16,5 jaar? Dan mag je nu al starten met je rijopleiding. Klik hier om je op te geven! Voor meer informatie: www.2todrive.nlVolg Autorijschool Mels Bos Facebook Volg ons ook op Facebook!